neděle 18. ledna 2015

Moje řasenky v roce 2014 + GIVEAWAY

Krásnou neděli všem,

narazila jsem na svojí sbírku řasenek a zjistila jsem, že jsem se v roce 2014 ve výběru moc nesekla. Vlastně skoro vůbec :). Asi nikdy jsem neměla 2x stejnou řasenku, není to tím, že bych ještě nenašla tu pravou, ale hodně mě baví zkoušet nové. Vždycky když běží v televizi reklama na novou řasenku, každý z přítomných čeká zvolání: ,,No tak tu si rozhodně musim koupit!"
Rozhodla jsem se tedy, že vám o některých z mých loňských úlovků poreferuji (samozřejmě o těch použitelných) a jako kompenzaci za delší nečinnost připojím giveaway.

Nejdřív vás ale musím upozornit, že jsem trošku specifický nákupčí řasenek, ale myslím, že nejsem jediná. Je pro mě totiž prioritou, aby se řasenka dobře vrstvila a zároveň neslepovala řasy. Mám ráda dost obalené řasy, ale zase nesnáším, když se to přežene a řasy jsou hodně slepené...Mezi tím je opravdu tenoučká hranice :D.

Řasenky

Všechny řasenky jsem nanášela na odlíčené oči, řasy jsem natvarovala kleštičkami, abych mohla posoudit, jak moc budou řasy natočené. (docela mě překvapilo, že všechny dobře natáčely, až jsem si říkala, že kleštičky používám zbytečně) 

Rimmel Scandal Eyes Rockin' curves 003 extreme black

Když seženu řasenku, která je Ultra Black, Extreme Black a podobně, tak do ní jdu spíš než do odstínu black, který když vedle nich otevřu, připadá mi do šeda...nebo prostě není extrémně black, tak ho tam většinou nechám.
Co řasenka slibuje?  Řasenka vykreslí linii řas, natočí a napumpuje řasy v jediném tahu. Extra černý odstín.
Cena: Kolem 189 Kč
Objem: 12 ml

Jak se s ní pracuje? Dříve jsem se těmto zahnutým kartáčkům vyhýbala, ale teď na ně nedám dospustit, než jsem se s ním ale naučila pracovat, měla jsem vždy úplně černé spodní i vrchní víčko, dnes mi to občas ujede, ale už to není nic hrozného. Dobře se líčí i řasy ve vnějším a vnitřním koutku oka, hůře řasy spodní, protože kartáček je poměrně velký.

Hodnocení: Výrobce slibuje napumpování řas v jediném tahu, což se samozřejmě neděje. Tuhle řasenku mám ale opravdu moc ráda. Začnu u obalu, protože ten mě přiměl po ní sáhnout, je inspirován rockovou scénou 80. let. Řasy jsou opravdu hodně natočené a prohuštěné. Řasenka se dobře vrství (když se to přežene, dělá trošku žmolky), nedrolí se, neobtiskává se a dlouho vydrží. Takže za mě úplně super.

Kdybych si kupovala 2x stejnou řasenku, koupila bych jí znova? URČITĚ!

Maybelline Colossal GO extreme! volum' expres - leather black

 Tak do téhle řasenky jsem musela jít už jen podle názvu (Colossal a Extreme - na to mě fakt nalákali). Leather black mi pod umělým světlem přišlo trošku do šediva, ale řasenka byla za cenu, která se neodmítá.
 

Co řasenka slibuje?  Speciální řasenka pro kolosální objem řas má unikátně tvarovaný kartáček, který perfektně dávkuje barvu na řasy a dodává jim extra objem. Složení revoluční řasenky obsahuje 20x více kolagenu, čímž řasy napumpuje
Cena: Kolem 150 Kč
Objem: 9,5 ml

Jak se s ní pracuje? Kartáček je zúžený na obou koncích, takže se sním dobře líčí řasy v koutcích oka. Kvůli jeho tvaru, ale občas zůstává největší vrstva řasenky ve středu oka, což znamená, že se s ním musí více manévrovat, aby se to nestalo. Spodní řasy se malují bez problémů.

Hodnocení: Další skvělá řasenka, která se mi loni dostala do ruky, řekla bych, že je možná trošku lepší než Scandal Eyes, protože není potřeba tolik vrstev, opět se nedrolí, krásně drží, neslepuje řasy a dá se dobře vrstvit. Řasy natočí úplně výborně, nikam se neobtiskává, takže taky super! S touhle řasenkou jsem ale poznala, že menší objem opravdu méně vydrží, protože byla skoro hned vypotřebovaná. (dřív jsem si říkala, mililitr sem mililitr tam, ale opravdu to tak není)

Kdybych si kupovala 2x stejnou řasenku, koupila bych jí znova? URČITĚ!


Sephora Lush plumper - Ultra black

 Při koupi této řasenky, jsem zjistila, že jsem specifičtější řasenková spotřebitelka. Přisla jsem totiž do Sephory s požadavkem na řasenku, která mi řasy dost obalí, ale přitom je nebude slepovat. Slečna, která se mě ujala, byla docela v rozpacích a řekla mi, že za ní ještě nikdo s takovým požadavkem nepřišel (spíše chodí s opačným), ale že se pokusíme něco vybrat...
Co řasenka slibuje? Byla označena jako řasenka pro objem.
Cena: Moc si nevzpomínám, ale něco kolem 300,-
Objem: 12 ml

Jak se s ní pracuje? Kartáček je fajn, řasenka se s ním dobře nanáší ve všech částech oka. Spodní řasy se také líčily úplně bez problému.

Hodnocení: Od řasenky jsem moc nečekala, ale nakonec byla příjemným překvapením. Už se tak dobře nevrství, jako 2 předchozí řasenky, takže jsem si musela zvyknout na trošku přirozenější vzhled, který mi ale nevadil. Při pokusu u větší navrstvení se řasy začínaly slepovat, krásně řasy natočí. Jinak se řasenka vůbec nedrolí, neobtiskává atd. v těchto oblastech je tedy nejlepší z vyzkoušených. Takže, kdo nevrství, určitě tuto řasenku doporučuji.

Kdybych si kupovala 2x stejnou řasenku, koupila bych jí znova? Možná se k ní vrátím, až mě přejde éra BIG LASHES, kterou si právě procházím.

Dermacol 1000 lashes Volume build UP 

Tahle řasenka, je mým nejnovějším přírůstkem a moje první řasenka Dermacol. Sáhla jsem po ní trošku pod nátlakem, protože jsem si doma zapomněla řasenku. Neměla jsem tedy provedenou řasenkovou rešerši a za chvíli drogerie zavírala, popadla jsem tedy Dermacol.

Co řasenka slibuje? Dodává řasám plnost a extra hustotu s criss cross efektem, díky kterému řasy nádherně vyniknou. Jemná, krémová textura umožňuje vícenásobné vrstvení řasenky pro dosažení požadovaného objemu bez rizika slepení a žmolků. Velké množství velmi jemných nylonových vlákének viditelně doplňuje řasy, usedá mezi nimi, vyplňuje mezery, a nádherně je tak u kořínků zahušťuje 
Cena: 249,-
Objem: 12 ml
Jak se s ní pracuje? Kartáček je klasický a občas zahlédnu, že z něj čouhají nylonová vlákna, o kterých jsem si nejdříve myslela, že jsou to řasy. S kartáčkem se dobře pracuje a dobře se s ním malují řasy okolo celého oka. Řasenka má o dost tekutější konzistenci, než předchozí řasenky, díky tomu se i hůře vrství.

Hodnocení: Řasenka mě zaujala hlavně svým obalem, na to jak je tekutější se ale přece jen dá vrstvit, ale musím vždy chvíli počkat, než nanesená vrstva trošku zaschne. Určitě jí ale budu používat dál, protože se mi ty delší řasy opravdu moc líbí. Jsou hezky natočené a zahuštění také není nejhorší. Tato řasenka je skvělá, pokud nejste úchylné na obrovské řasy.

Kdybych si kupovala 2x stejnou řasenku, koupila bych jí znova? Kvůli tomu prodloužení asi ano.

 Astor Big & Beautiful butterfly look - black

Tuto  řasenku už mám dlouho. Koupila jsem si jí na základě reklamy ještě v ten den, kdy jsem reklamu viděla poprvé.
Co řasenka slibuje? Masivní objem a pružné řasy. Objemová řasenka po níž budou řasy lehké a nadzvednuté jako motýlí křídla.
Cena: kolem 130,-
Objem: 12 ml

Jak se s ní pracuje? Má zahnutý kartáček, se kterým se opět moc dobře pracuje. Bohužel má tekutější konzistenci, takže při více než 4 vrstvách se začnou řasy slepovat. (nikdy jsem to nepočítala, ale dávám si asi 10 vrstev :D).

Hodnocení: Řasenka umí vytvořit opravdu přirozený vzhled. Na ty 3- 4 vrstvy je to podle mě docela slušný objem, bohužel ale, jak můžete vidět z ostatních fotografií, tak mě to nestačí. Řasenka ale naopak vůbec nežmolkuje, neobtiskává se, nanáší se asi nejlépe ze zmiňovaných a dlouho vydrží...škoda jen toho vrstvení.

Kdybych si kupovala 2x stejnou řasenku, koupila bych jí znova? Ne


Tady ještě srovnání s nenalíčeným okem:

Giveaway

Pokud jste se prokousali až sem, tak vám děkuji a něco pro vás mám. Řasenku ASTOR BIG & Beautiful STYLE MUSE, kterou jsem si před Vánoci koupila a pak mi další ještě přinesl Ježíšek, tak snad někomu udělá radost.

Co řasenka slibuje?
Astor představuje novou modelující řasenku Big &Beautiful Style Muse, první flexibilní řasenku, kterou smíte opakovaně vrstvit a tak donekonečna tvarovat řasy podle libosti a bez žmolků! Vytvořte si stylové řasy tak často, jak jen budete chtít. - po přečtení článku asi chápete, proč jsem si jí koupila :D.

Co udělat, pokud chcete řasenku vyhrát?
1) Být pravidelným čtenářem mého blogu buď přes GFC nebo Facebook
2) Do komentáře napsat, kde mě sledujete a pod jakým jménem.
3) Připojit do komentáře vlastnosti, které jsou pro Vás při výběru řasenky nejdůležitější.
4) A nezapomeňte mi také napsat Váš email, abych Vás v případě výhry mohla kontaktovat :)

Giveaway bude trvat týden tedy ode dneška 18.1. (neděle) - 25.1. 2015 (neděle) do 18:00, kdy bude přes random vybrána jedna z Vás.

Mějte se krásně :)



30 komentářů:

  1. GFC Anna Vágnerová
    co se týče řasenek, tak pořád právě hledám tu svoji pravou a zkouším...velkou roli u mě hraje krtáček, který by měl být velký a hustý :-)
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. FCB Hair OCD. U mých pidiřas mě zajímá vše - objem a prodloužení :-) Teď jsem si oblíbila značku MOJE... macu@seznam.cz. FCB Markéta Králová. PS: Bezva recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. super giveaway :)
    pači sa mi tvoj jednoduchy design blogu . a sposob písania člankov.
    gfc: tento učet
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Já se v tobě trochu vidím, řasenek, které jsem měla vícekrát by se dali spočítat na jedné ruce. Ráda experimentuji a vždycky se těším na další. Mám ráda objem i prodloužení, ale kdybych si musela vybrat, tak asi ten objem. Řadu big and beautiful mám hrozně oblíbenou, neměla jsem akorát Butterfly a tuhle Muse, tak snad se na mě usměje štěstí! :-)
    Sleduji na FB i přes GFC pod jménem Klára Komrsová. Email: k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. sledujem cez tento účet.
    Pre mňa je najdôležitejšie aby mi riasy vytočila,zahustila a dodala im predlženie,mám malé riasy ktoré skoro ani nevidieť,preto skúšam veľa riasaniek a hľadám svojho favorita zatiaľ som ho ešte nenašla,ale mám zopár produktov na ktoré nedám dopustiť :)
    email mimabn2@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Při výběru řasenky je pro mě nejdůležitější, aby co nejvíc prodloužila řasy, protože je mám bohužel hrozně malé :( A další podmínkou při výběru je, aby byla černá, protože barevné řasenky moc nemusím :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Rasenka by hlavne nemela rasy slepovat a take by se nemela drolit, tyto dve veci opravdu nemam rada. :-)

    Gfc - Mycakestyle1, kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. gfc-Jana Svobodová
    Pro mě je asi nejdůležitejší,aby řasenka prodloužila a neslepovala moc :)
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. sledujem cez GFC:Dodka K.
    Tak pre mňa je najdôležitejšia, aby mi nerobila maskara žmolky a aby mi riasy čo najviac predĺžila a rozčesala :) Inak máme podobný vkus pre výbere, všetky tvoje by som si aj sama vybrala :)

    e-mail : dodko.dodka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji na FB Mirka Škampová
    No, hlavní je, aby se nedrolila, neslepovala řasy a nepálila do očí.....
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. gfc Kristýnka, fb Kristýna Mencová, mencovakristyna@email.cz vhledem k tomu, že jsem asi nenáročná mi vyhovuje spousta řasenek, nejdůležitější je pro mě aby byla černá a nerozmazávala se :)

    OdpovědětVymazat
  13. sledujem cez GFC ako Jana Marcinová
    mam rada spiraly, ktore mi riasy predlzia, rozcesu, urobia objem, nezlepuju, neopadavaju a su cierno cierne :)
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Veronika
    No tak hlavním faktorem je kartáček řasenky, potom koukám na design a dám i na rady ostatních co ji třeba vyzkoušeli.:)
    veronika-novakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. dokonalá řasenka je pro mě ta, která udělá efekt umělých řas:) ale aby nedělala muší tlapičky:D
    terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá
    Hlavně, aby neslepovala, ale prodloužila, zvýraznila a zahustila řasy. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: aleachim15
    nejradši mám prodloužení, nadzvednutí a aby byla opravdu černá
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji přes GFC jako Iveta Skutková
    Pro mě je u řasenky důležité, aby mi řasy krásně rozčesala a prodloužila, dala se hodně vrstvit a při tom neslepovala a když mi k tomu ještě dodá objem, rozhodně se zlobit nebudu :)
    ivetaskutkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna košuličová
    Hlavně mi je musí prodloužit :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ja mám dosť zvláštne riasy a asi by som bola priveľmi optimistická, keby som chcela dosiahnuť predĺženie, objem a vytočenie s nezlepenými riasami naraz. Ale verím tomu, že sa raz k tomuto minimálne priblížim :) A to sú, samozrejme, aj kritériá, ktoré by mala spĺnať riasenka, ktorú si kupujem.
    Sledujem cez GFC ako Nat, mail: natalia.gazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. GFC Caroline
    Já si vybírám řasenky, které mají opravdu obří kartáček,protože se mi s takovým kartáčkem dělají řasy nejlíp :) Dále vybírám spíše řasenky na objem ,ale jinak mi přijde, že každá řasenka mi udělá to samé :)´
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji Tě na FB jako Klára Odehnalová.
    Já mám celkem dlouhé řasy, takže mi sedne téměř každá řasenka, která moc neslepuje řasy. Základem je u mě použití kleštiček na řasy - hodně lidí si stěžuje na vypadávání, ale já je používám už nějaký ten měsíc a řasy mi nepadají o moc více než dříve. U řasenek mám hodně ráda velké a zakřivené štětečky a snažím se vybírat řasenky spíše na objem. Řasenek mám několik a používám je podle nálady. Nejlepší pro mě je, když použiji nejdříve řasenku na délku a poté dám druhou vrstvu řasenky na objem, to pak řasy vypadají nejlépe.
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduju přes GFC pod stejným jménem - Jana Svobodová :)
    Záleží na tom, kam chci řasenku nosit. Když do školy, nepotřebuju nic extra, stačí když řasenka nebude dělat žmolky, nebude slepovat a nebude trvat věčnost než si s ní hezky řasy natočím a oddělím :) Když někam na večer, mám radši právě tu hustotu, takže žmolky ne, ale když udělá velkej objem právě tím spojením pár řas dohromady, tak to mi vyhovuje:)
    email : jana.svobodova97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Julie Kročová
    juliekrocova@seznam.cz
    Nejdůležitější je, pokud dokáže oddělit řasy, a jestli taky dělá objem.. Jinak řasenky si moc vybírat neumím, takže.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  25. GFC a FB : Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com
    Určite to je predĺženie, objem a zhustenie :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, sleduji tvůj blog už dlouho jako Lucitta Růžičková. Když vybírám řasenku, je pro mě důležité, aby uměla zhustit řasy. Nejde mi ani tak o délku, protože svoje přírodní řasy mám poměrně dlouhé. :)
    email: Lucianka17@seznam.cz
    Kéžž bych taky někdy něco vyhrála ;)

    OdpovědětVymazat
  27. :D ahoj
    pol hodinu meškám :D snad ma ešte zobereš :D teraz som našla tvoj blog xD
    gfc tento ucet :)
    n.princess@azet.sk
    najdoležitejšia je pre mna kefka a to čo robi :D aby nezlepovala a moc sa neroztekala

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj holky, moc Vám všem děkuji za odpovědi. Trošku jsem prokaučovala tu 18. hodinu, ale jdu na vyhodnocení :).

    Markéta

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :]
    katkamargitanova@gmail.com
    Sledujem na GFC: Miss Cat
    a potrebujem aby riasenka zhustila a zvýraznila :]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za odpověď, ale bohužel už máme rozdáno. Doufám, že se zúčastníš příště :)

      Vymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...