úterý 18. listopadu 2014

MORPHOSIS RESTRUCTURE - rekonstrukce poškozených vlasů

Krásné odpoledne všem,

minulý týden jsem se rozhodla jít pod kudlu (ke kadeřnici), protože moje konečky byly už v dezolátním stavu. Proběhla tedy mobilizace sil a objednala jsem se na pátek.

V kadeřnictví mi ale kamarádka nabídla alternativu ke stříhání. Potlačila jsem tedy svoje skeptické já a přepnula jsem do módu holky, která věří, že poškozené vlasy se dají zachránit. Co mi na tu hlavu dali? Jmenuje se to MORPHOSIS RESTRUCTURE OD FRAMESI. Řekla jsem si, že to zkusím, protože po aplikaci ještě bude čas na případné zastřižení.

Co tahle kúra slibuje?
 - regeneraci poškozených vlasů (zplihlých, matných, těžko rozčesatelných atd.)
 - obnovení síly, měkkosti, lesku a rozčesatelnosti vlasů
 - je vhodná na všechny typy vlasů - rovné, kudrnaté, suché, mastné, barvené, přírodní….

 Je vhodná i na hodně silně poškozené vlasy.
Klíčovými látkami, které vlasům pomůžou, jsou:
- mořský kolagen - napomáhá pružnosti a ovladatelnosti vlasů
- kyselina hyaluronová - díky hydrataci zlepšuje pružnost a pevnost
- bílkoviny z perel - obnovují lesk vlasů
- vitamín E - chrání vlasy před dalším poškozením

(omluvte kvalitu fotek, ale neměla jsem s sebou foťák)





 Já jsem ale pořád skeptická a jdu do toho s myšlenkou, že když to nepomůže, tak to snad ani neuškodí. 

S tímhle jsem přišla

Tak začal proces, který podle délky a hustoty trvá něco okolo 30ti minut. Cena se pohybuje od 250,- a ovlivňuje ji množství použitého materiálu.

Jak to probíhá?
Jako první přichází na řadu revitalizační šampon, ten Vám vlasy do hloubky vyčistí, také podporuje jejich měkkost a hydratuje. Aktivní látky vyživují vlasovou pokožku i kořínky.
Šampon moc hezky voní, ale na hlavně není moc příjemný, vlasy jsou po něm hodně drsné a téměř nerozčesatlené. Zřejmě z důvodu nutnosti otevření vlasů před aplikací kúry (aby se měla kam zažrat :).

Dále probíhá rozčesávání… au au au: D. Dostala jsem možnost rozčesat si vlasy opatrně sama, celou aplikaci kúry to zdrželo cca o 15 minut.

Pak přichází na řadu vyplňující gel, který vyplňuje a opravuje vlas do hloubky. Nanáší se jako klasická barva na vlasy, takže štětcem. Mně ho kadeřnice nanášela už od kořínků, ale viděla jsem videa, kde se nanáší až několik cm od nich. Už při nanášení a následném rozčesávání jsem pocítila rozdíl v tom, že mi nepřišlo, že s každým tahem hřebenu budu skalpována.
Nános gelu

Teď přišla ta horší část, s gelem se musí do tepla a tak kadeřnice přivezla takovou tu "budku", co jsem v ní vždycky viděla jenom svojí babičku s trvalou (vím, že je to kadeřnická sušící helma, ale řikám tomu budka :D). Na 15 minut mě tam zavřela, už jsem nevěděla jak si sednout a neustále jsem byla napomínána, ať tolik neřvu :D.


Po 15 minutách, co jsem byla zavřená v "budce", vlasy s gelem šíleně ztvrdly. Abych pravdu řekla, bála jsem se, aby mi je kamarádka nezlomila :D. Na fotce to asi nebude vidět, ale fakt by stačilo je vzít a prostě ulomit :D.

 Nakonec se vlasy opláchnou a nanese se na ně intenzivní fluidum, co jsem jako laik pochopila, jedná se o obdobu kondicionéru. Při mytí jsem opravdu už cítila, jak kadeřnici moje vlasy prokluzují mezi prsty. Fluidum obnovuje elasticitu vlasů a hlavně chrání aktivní látky, které předtím pronikly dovnitř vlasů.

A výsledek?
Chtěla jsem počkat pár mytí, než vynesu nějaký verdikt. Ale po týdnu, jsem stále NADŠENÁ!!!
Vlasy jsou hebké, necuchají se, lépe se rozčesávají a někam zmizely i poškozené konečky. Kúra vydrží ve vlasech cca měsíc (závisí na tom, jak často si myjete vlasy). Poté se musí obnovovat. Nejvíc nadšená jsem asi z toho, že jsem nemusela pod nůžky :). Trošku jsem se bála, že se budou vlasy více mastit, protože kúra mi byla nanesena už od kořínků, to se ale také neodehrálo. Takže spokojenost největší :).
Takhle jsem odcházela :)


Ještě jednou pro srovnání :)

Pokud by měl někdo zájem, pošlete mi email na hairocd@gmail.com nebo dole do komentářů napište Váš email a já Vám ráda pošlu kontakt na kadeřnictví v Praze, kde Vám kúru aplikují.

Zkoušela tuto kúru některá z Vás? Jak jste byly spokojené? 


5 komentářů:

  1. Zajímavý článek a určitě super výsledek!! :-) Cena taky dost ucházející, takže se po tom porozhlédnu :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :).Tuhle cenu měli v tom salonu, kde jsem byla, někde to mají dražší někde levnější, ale stejně si myslím, že to cenově vyjde lépe než stříhání :) Taky člověku není líto obětovaných centimetrů.

      Vymazat
  2. Výsledek vypadá dobře :-)
    Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezobrazila se mi u článku aktualizace, ale chtěla jsem psát, že to vymývání je opravdu docela rychlé. Nemyju si hlavu každý den a nevydrželo to ani celý měsíc. Takže buď obnovovat = každý měsíc ke kadeřnici nebo pod nůžky. Já zvolila variantu nůžek :)

      Vymazat
  3. Nakonec se vlasy opláchnou a nanese se na ně intenzivní fluidum, co jsem jako laik pochopila, jedná se o obdobu kondicionéru. Při mytí jsem opravdu už cítila, jak kadeřnici moje vlasy prokluzují mezi prsty. Fluidum obnovuje elasticitu vlasů a hlavně chrání aktivní látky, které předtím pronikly dovnitř vlasů. bulk pakistani lawn collection in best price range , economical wholesale lawn suits , pakistani cotton suits wholesale , pakistani unstitched suits wholesale , Pakistani suits wholesale dealer , fashion pakistani suits in wholesale both in stitched & unstitched , Designer lawn collection for the year 2020 , summer collection 2020 , lawn suit , lawn suits , pakistani readymade suits wholesale , pakistani clothes wholesalers suppliers , lawn replica wholesale

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...