sobota 29. listopadu 2014

Rekonstrukce vlasů trichologickými přípravky - CLINICAL HAIR & HEALTH

Všechny Vás zdravím,

nedávno jsem měla díky blogerkám jedinečnou šanci vyzkoušet Rekonstrukci vlasů ve vlasovém centru CLINICAL HAIR & HEALTH v pražských Kobylisích. Mám to blízko a navíc jsem se v poslední době držela s vlasovými experimenty zpátky, tak už byl zase čas něco podniknout.

Objednaná jsem byla na úterý 14:00, trošku jsem tápala ale nakonec mě GPS navedla na správné místo. Když jsem vešla dovnitř, byla jsem naprosto okouzlená! Vlasové centrum má sídlo v podkroví budovy a vše je zařízené ve světlých barvách (to mám ráda). Působilo to tam na mě neuvěřitelně čistě, voňavě a příjemně.

 Abych pravdu řekla, trošku jsem se na začátku bála, že když si to jdu vyzkoušet bezplatně, pěkně si to odskáču (to se mi párkrát už stalo). Nic takového se nekonalo a já si přišla trošku jako VIP.Všichni byli hrozně milí a vstřícní. Slečna na recepci (po nabídce něčeho k pití) mě hned poslala na věc.


 

Teď něco o kúře, kterou jsem absolvovala. Je určená pro barvené, melírované a žehlením nebo fénovaním poškozené vlasy. Během 60ti minut je vlasům doplněna výživa, která jim dodává zdravý vzhled a lesk.
To vše díky masce, která je složena z trichologických přípravků. 

Kúra zahrnuje
1) Mytí vlasů anti-alergickým šamponem Clinical derm
2) Masáž vlasové pokožky na podporu zdravého a přirozeného růstu vlasů a uvolnění svalů vlasové pokožky.
3) Aplikaci speciální masky, která obsahuje olej a bio-kolagen.
4) Aplikaci Lifting oil, který nemastí vlasy.
5) Závěrečný styling
Cena: 699,-*
*(někomu se cena může zdát vyšší, ale pokud se podíváte na ceny trichologických přípravků, opravdu to není levná sranda, jedná se o profesionální a kvalitní produkty)

Přivítala mě moc milá slečna, která mi celou kúru aplikovala. V mezidobí jsem se s ní stihla probrat i na pár zásadních věcí.
1) Teď mi bylo trošku trapně, protože při přebarvování blond ombré, se mi na vlasech objevila jakási neidentifikovatelná barva, připomínající zelenou.Abych ten trapnej pocit překonala, sama jsem na to upozornila jako prevenci dotazu: ,,Víte, že máte zelené vlasy?" :D 
Proč to? Ptám se.
Slečna mi odpověděla, že je to kvůli tomu, že při odbarvování ztrácí vlasy červený pigment. Vzhledem k tomu, že chybí, vlasy můžou mít zelený odlesk. Doporučila mi i řešení, ať si koupím barvu, která má červené odlesky a zelená tím zmizí.

2) Mám opravdu tak zničené vlasy, abych musela na mikádo? Tahle odpověď mě uspokojila hodně.
Není nutné stříhat tolik vlasů. Když máte smyté masky a kondicionéry, je více vidět, že jsou vlasy poničené, ale po této kúře a správné péči je můžu nechat ještě dorůstat a pak zase nechat odstřihnout poničené vlasy. Ufff!!! (otření potu z čela)

3) Můžu vlasy barvit, dělat zábaly a používat vše, jak jsem zvyklá?
Samozřejmě můžu, nic z toho kúře nevadí a nenarušuje ji. 
 
4) Jak dlouho kúra ve vlasech vydrží?
Záleží na mytí a na poškození vlasů. Něco kolem měsíce. (Tady jsem ráda, že se kúra nijak tepelně nezapracovávala, protože po vymytí Morphosis Restructure to zas taková sranda nebyla).




 Pak jsem se na nějakých 30 minut? (Nepočítala jsem to) odebrala na recepci, uvelebila se na pohodlném gauči a začala na internetu vyhledávat informace o Trichologickém vyšetření. Je to vyšetření mikrokamerou a nabízí ho vlasové centrum (spolu se spoustou dalších vymožeností jako vyšetření z kapky krve, prodloužení vlasů atd. atd. atd.....no strávila bych tam klidně všechen svůj volný čas :D). Určitě ho plánuji absolvovat, protože bych se opravdu ráda podívala, jak vypadají ty moji hnusáci (vlasy) zblízka a jestli jim náhodou něco neni. Toto vyšetření totiž dokáže odhalit příčiny Vašeho trápení s vlasy... a že jich mám.

Pak přišlo na řadu smývání a foukání. Už jenom z pročesávání jsem poznala, že to jde o mnoho lépe, než když jsem přišla. Hrozně jsem se těšila, až se ve vlasech budu moct pohrabat...Ještě musím dodat, že takhle hezky a dobře vyfoukanou hlavu jsem snad ještě neměla. Slečna si s tím neuvěřitelně pohrála a drželo to tvar až do druhého dne, což je super!

Když jsem odcházela, padly mi do oka ještě Clip-in vlasy, které si v centru můžete koupit. Pořád studuju na internetu, že bych si nějaké pořídila a tady je mají za opravdu hezké ceny. Když slečna viděla, že se o ně zajímám, hned mi ukázala, jak to vlastně funguje a nabídla mi, že si je mohu vyzkoušet. Trošku jsem pospíchala, jinak bych do toho určitě šla. Pak mě taky zaujalo prodlužování vlasů metodou Hair Hair talk, což je prodlužování pomocí vlasových pásků (měla by to být nejšetrnější metoda prodlužování). Vypadá to opravdu dobře a slečna říkala, že si to klientky hodně pochvalují. Po špatné zkušenosti s keratinem jsem stále na vážkách.

Achjo...až já jednou budu schopná ušetřit nějakou korunu, tak to tam zřejmě vyrabuju :D.

Nakonec jsem ještě dostala taštičku se vzorečky, abych kúru mohla nějakou dobu udržovat. Letáčky, které jsem cestou domů vášnivě studovala a voňavou svíčkou.






Málem bych zapomněla říct, proč píšu až tak pozdě. Chtěla jsem otestovat, jak budou vlasy vypadat po prvním umytí. Ale po aplikaci kúry se můj normální mycí interval (ob den) prodloužil a umývala jsem až v pátek večer (za 3 dny!).

Absolvovala už některá z Vás nějakou rekonstrukci? Nebo rekonstruujete doma?

Článek pro:
www.blogerky.cz



4 komentáře:

  1. Hezky napsaný článek. Je dobré vědět, že ta procedura se vyplatila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) hrozně chci zkusit to vyšetření mikrokamerou, hodně mi teď padají vlasy, tak mě zajímá, co se za tím skrývá :/

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně nechoďte sem proboha. Byl jsem zde, nalákají Vás na milý přístup a rádoby vyšetření. Pak s Váma rozjedou hru jako na předváděcích akcích, kde Vám nakecají různé ptákoviny co Vám vše hrozí, ale že oni Vás z toho jako jediný dostanou pak odcházíte, jako já, idiot, s útratou 5000 za totálně stupidní přípravky, který vůbec nefungujou.

    OdpovědětVymazat
  4. Objednaná jsem byla na úterý 14:00, trošku jsem tápala ale nakonec mě GPS navedla na správné místo. Když jsem vešla dovnitř, Pakistani designer clothes in wholesale , Pakistani designers drerss in wholesale , pakistani suits wholesale stitched in best price , wholesale pakistani suit , pakistani lawn suits wholesale in pakistan , original pakistani suits wholesale , replicas embroidered lawn suits , New embroidered lawn collection , embroidered lawn suits , Pakistani embroidered lawn collections , pakistani lawn suits wholesale , lawn wholesalers in faisalabad , pakistani suits wholesalers in pakistan byla jsem naprosto okouzlená! Vlasové centrum má sídlo v podkroví budovy a vše je zařízené ve světlých barvách (to mám ráda). Působilo to tam na mě neuvěřitelně čistě, voňavě a příjemně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...