neděle 9. listopadu 2014

TANGLE TEEZER Salon Elite - Recenze

Zdravím všechny,

už delší dobu pozoruji, že když se v televizi, na plakátě, v časopisu (vlastně úplně kdekoliv), moje okolí ode mě netrpělivě očekává zvolání: ,,Jééé to chci, musim si to koupit!". Možná hrozně letim na všechnu možnou komerci. Ale přišel zlom! Zlom kdy všichni měli a chválili TANGLE TEEZER... V tu dobu jsem statečně odolávala. (Tak dobře...Nebyla jsem tak strašně statečná, prostě jsem si jenom neuměla představit, že se češu hřebenem bez rukojeti :)

 

Pak jsem ale s přítelem procházela obchodním centrem, kde mi padl do oka jeden kousek v krásné růžové barvě. Dostala jsem ho tedy jako předběžný dárek k narozeninám. (I přes všechny námitky, že na internetu se dá koupit mnohem levněji.)

TANGLE TEEZER je profesionální kartáč, který je doporučován mnoha kadeřníky. Pro svou jedinečnost získal také spoustu ocenění. Štětiny jsou navrženy tak, aby se nad zacuchaným místem ohnuly a rozčesaly jej bez tahání a trhání vlasů.



Jak je to s držením?
Musím říct, že toho, jak budu s kartáčem pracovat, jsem se hodně dála. . Do ruky padne ale velmi dobře. Učešu se s ním dobře, absence rukojeti není žádná překážka. Paní ve stánku mi nabízela i hřeben DETANGLER, jedná se o něco podobného, ale sama prodavačka to nazvala FEJKEM a v ceně nebyl zas tak markantní rozdíl, že by mě to přesvědčilo.
Česání suchých vlasů
Vlasy se s ním rozčesávají opravdu skvěle. Neslyším žádné praskání, ze kterého jsem vždycky byla na nervy. Když kouknu na vlasy, které zůstaly na hřebenu, jsou to ty vypadané (s kořínkem) a ne vlasy přetrhané (bez kořínku). Dalším plusem je pro mě absence vlasů na podlaze, většina vlasů totiž zůstane v hřebenu. Po rozčesání jsou vlasy opravdu krásně hebké a lesklé. 

Česání mokrých vlasů
Úplně mokré vlasy níkdy nečešu! Nechávám je proschnout. Češu vlasy až těsně před fénováním, kdy jsou už skoro suché. Vlasy, které ještě nejsou úplně suché, se s ním češou ale mnohem lépe. Vždycky jsem hrozně trpěla tím, o kolik víc vlasů ze sebe vytahám, když je češu vlhké. V případě Tangle Teezeru je ale množství srovnatelné s česáním vlasů suchých. Dobře se s ním "roztahává" i vlasová péče.

Čištění
 Tady opravdu nemám co vytknout, čistí se opravdu dobře. Stačí jenom stáhnout vlasy ze zubů. U normálních hřebenů mám někdy pocit, že vlasy jsou snad tisíckrát omotané kolem zubů a nehodlají se jich za žádnou cenu pustit.

Cena
Pokud by se nejednalo o tak spontánní nákup, mohla být nižší. Koupila jsem (byl mi koupen) v OC Letňany, kde je stánek s vlasovou péčí a různými dalšími nezbytnostmi. Stál 340 Kč, na internetu se dá sehnat kolem 170 Kč.

Hřebenů TANGLE TEEZER se vyrábí hned několik druhů. Já jsem si pořídila TANGLE TEEZER SALON ELITE

K dostání je také:
TANGLE TEEZER AQUA SPLASH, který je speciálně určen na mokré vlasy. Prodavačka mi říkala, že je velmi dobrý na nanášení vlasové péče (kondicionéru, masky) přímo ve sprše. Ten mě zaujal nejméně (hlavně po stránce designu) možná si ho ale časem taky pořídím.
tangleteezer.com
tangleteezer.com



 TANGLE TEEZER COMPACT, což je menší verze do kabelky, která je dostupná ve velmi originálních a pěkných designech. Má dokonce i ochranou krytku, která brání lámání zubů. Kompaktní verze se ale hůře čistí, protože samotný hřeben je dutý. Tak uvidíme, ale už si brousím zuby na zlatý nebo leopardí.
tangleteezer.com
tangleteezer.com

allegro.pl

Co se mě týče, TANGLE TEEZER opravdu doporučuji. Vlasy se mi často, hlavně v podzimním a zimním počasí, opravdu zacuchávají. Pak skoro brečím, kolik jsem toho zase vyrvala, a tenhle hřeben mě opravdu zachránil.

Co Vy? Používáte TANGLE TEEZER a jste s ním spokojené? Jakou verzi a barvu máte?



3 komentáře:

  1. ten zlatý mám a ségře jsem koupila ten leopardí
    sama jsem ho ale také dostala, ale vždy jsem se musela prostě smát výroku, že je to hřeben co češe vlasy :D :D (co by taky měl dělat) ale jejich design je pěkný

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :). Asi taky sáhnu spíš po tom zlatém. Ten menší pořídím určitě, češu se totiž skoro všude (včetně přednášek), tak by se mi hodil malej hezkej parťák místo hřebenu, který mi zabírá celou kabelku.

      Vymazat
  2. Tangle Teezer mi změnil život! Mám malou dcerku, která mi do teď vyváděla neskutečné scény u česání, od té doby co ji češu TT si u toho dokonce prozpěvuje :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...