úterý 24. března 2015

Got2b Volumania Stylingový pudr pro objem

Původně jsem si myslela, že tohle bude další díl do mého "seriálu" Objem (nejen) pro jemné vlasy. Bohužel se nic takového neděje a máme tu celkem negativní recenzi na objemový pudr ve spreji, do kterého jsem vkládala opravdu velké naděje. Mám totiž stylingové přípravky Got2b hrozně ráda a myslím, že jsem se ještě nesetkala s žádným, který by mě vyloženě naštval. Ale všechno je jednou poprvé a tohle se hodně nepovedlo.
Jak jsem říkala, Got2b mám hodně ráda. Řada Volumania nahradila svou objemovou předchůdkyni Megalomania, kterou jsem zbožňovala. Vždy mě to táhlo nejvíce k objemovým přípravkům (asi tušíte proč :D), ale používám i Guardian Angel - pro ochranu před teplem, POWDER'ful - objemový pudr, Beach Girl - solný sprej.  Prostě a jednoduše, když nějaký styling, který zrovna hledám, má Got2b, tak už nehledám. Jdeme kouknout na ten pudr ve spreji, co jsem si nedávno přinesla...

Co nám slibuje Schwarzkopf:
STYLINGOVÝ PUDR VE SPREJI pro okamžitý objem
Získej sexy hřívu plnou objemu díky novému STYLINGOVÉMU PUDRU VE SPREJI pro okamžitý objem got2b volumania! Splaskl ti účes během dne? Buď bez starosti, pudr ve spreji dodá zplihlým vlasům během chvilky nepřehlédnutelný push-up efekt a dokonalou texturu! Napumpuj si objem a buď proklatě sexy zlobivá holka!

Co na to já:
Tak rovnou vám můžu říct, že jako "proklatě sexy zlobivá holka" s napumpovaným objemem jsem se fakt necítila. Kdybych měla popsat pocity, tak jsem se spíš cítila jako: "proklatě zaprášená holka, ze který táhne ultrasladká žvejkačka". Tady narážím na vůni, která je opravdu podobná dětským žvýkačkám. Je hodně sladká, ale to já mám ráda. Hodně lidem by to ale mohlo vadit, a to dost, protože ve vlasech nějakou dobu vydrží. Co se mi ale líbí hodně, je balení, které je hezky růžové a takové holčičí, stejně jako vůně.



Objem? Kde?
Teď se podíváme na ten slibovaný sexy objem. Normálně návody čtu až jako poslední záchranu, to je ale jiné u vlasů, protože tam to shledávám nutným. Přečetla jsem si tedy návod:

,,Před použitím důkladně protřepej. Aplikuj krátkými střiky přímo ke kořínkům suchých vlasů. Mezi jednotlivými střiky protřepej. Konečky prstů zapracuj do vlasů a vystyluj si sexy účes plný objemu." 

a dala se do díla. Protřepávám mezi jednotlivými střiky, zapracovávám, styluju a styluju, ale účes plný objemu se nedostavuje, takže stojím v koupelně se zaprášenou žvejkačkovou hlavou a nic z toho. Nejdřív jsem to nanášela jen v malém množství, jak jsem zvyklá od pudru POWDER'ful, protože vím, jak dokáže vlasy zabetonovat. Když se ale požadovaný efekt nedostavoval, začala jsem zběsile stříkat ke kořínkům, nejdřív normálně, potom v předklonu a objem nikde. Mrskla jsem tedy se sprejem zpátky do poličky a snažila se zbavit toho "prachu" ve vlasech, protože to vypadalo, že začínám šedivět. 

Prach docela dobře ustoupil a já si vlasy klasicky natupírovala. Ještě teď, když píšu tenhle článek, jsem docela rozladěná, protože jsem do objemového pudru ve spreji vkládala veliké naděje a on mě takhle zklamal. Čekala jsem, že mi bude ležet doma, jako některé z mých ostatních "šlápnutí vedle" nebo že ho nacpu bráchovi. Pak jsem si ale všimla, že si za 2, za 3 ani za 4 dny nemusím mýt vlasy (jakože cože?).

Nové využití
Nakonec ho používám jako prevenci mastnoty vlasů nebo jako suchý šampon. Musím říct, v oblasti prevence mastnoty strčí do kapsy můj oblíbený suchý šampon Dove, který jsem si myslela, že mi bude dělat společníka až do důchodu. Na mastnější vlasy (nebo prostě na vlasy, které jsou nemyté alespoň den), ale trošku funguje i jako objemový pudr. Ale já chtěla být sexy zlobivá holka s pořádným hárem, takže ani tímhle si to nevyžehlí.
Já to chci jako ta ženská na obrázku!!! Jsem celkem zvědavá, jak by fungoval při použití kompletní řady Volumania (tužidlo ve spreji, pudr ve spreji a lak), možná by se na to tužidlo přilepil a vlasy zdrsnil, aby byly objemnější.

Cena
Ahoj, já jsem Markéta a jsem SLEVOholička. Nepořizovala jsem ho tedy za plnou cenu, která činí něco kolem 150 Kč. Sehnala jsem ho v drogerii Rossmann za krásných 68 Kč, takže bych se na něj možná neměla tak zlobit za to, že ten slibovaný objem se ne a ne dostavit.

Podle mě se buď jedná o parodii na objemový pudr, nebo něco dělám špatně. Pokud ho některá z vás zkoušela a funguje to, určitě mi dejte vědět do komentářů.


Nezapomeňte na probíhající GIVEAWAY, kde soutěžíme o řadu Dove Oxygen Moisture na objem vlasů :)

  

29 komentářů:

  1. Tak aspoň, že se dal využít nějak jinak. :-D

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jako jo, jinak bych byla fakt hodně naštvaná :D

      Vymazat
  2. Já celkově nemám ráda Schwarzkopf laky a tužidla - zdá se mi, že příliš lepí a mastí vlasy, řada got2b mě neláká už vůbec a to právě kvůli křiklavým obalům :D Nevím, asi jsem zvláštní? Jsem prostě zastánce Welly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty křiklavý obaly prostě letim, protože od toho právě čekám, že to bude rebelskej sexy účes, ze kterýho si všichni sednou na zadek a pak to dopadne jako suchej šampon :D. Taky mám svoje klasiky, od kterých očekávám seriózní obal, a který by mi někdo musel vzít i s rukama, protože na ně nedám dopustit :)

      Vymazat
  3. Já jsem chtěla z téhle kolekce vyzkoušet pěnové tužidlo, ale teď nevim, nevim :D Jinak, taky jsem ho viděla ve výprodeji akorát v DM :)
    Měj se hezky :)
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli bude jako Megalomania, tak ho klidně ber. Já i přes to, že tohle nedopadlo dobře, mám v úmyslu ho kupovat. To Megalomania sice při větším množství trochu lepilo, ale objem to byl slušný. Ještě dělají nějaké tužidlo ve spreji, tak musim kouknout, jestli je to normální "stříkací" sprej nebo rozprašovač. Protože se obávám, že ten stříkací sprej by mohl dopadnout jako tahle nádhera :D.

      Vymazat
    2. Já právě nevím, jestli to byla Megalomania, takový přehled zase nemám :D Vypadalo to úplně stejně jako tenhle pudr, akorát to bylo pěnové tužidlo ;)

      Vymazat
    3. Tak to se musím podívat :D

      Vymazat
  4. "ale já chtěla být sexy zlobivá holka s pořádným hárem" :D toto ma rozsekalo :D ešte že ja nemám problémy s objemom :) skús si spraviť na noc z polovlhkých vlasov vysoký drdol a ráno rozpustiť... mne tak vlasy držia objemovo dlho a mám ich aj brčkaté :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zkoušela mockrát, protože to všem hrozně funguje, ale mám vzadu na hlavě obrácený růst vlasů, a jde mi to na všechny strany, takže jsem většinou skončila s pleškou, protože ty vlasy držely ve směrech, ve kterých rostou :D :D

      Vymazat
  5. Megalomania tužidlo jsem měla ráda, i objemový pudr sypký od Got2b byl fajn.
    Pudr ve spreji mě lákal (už jsem ho viděla tuším i od jiných značek), texturové a objemové věci mě ve stylingu baví moc.
    Nakonec fajn, že to má alespoň jiné plusy, když už to primárně nedělá wauu - efekt :)
    Možná i tak zkusím, když to tak dobře funguje ala suchý šampón, takže díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě maj fajn skoro všechno, ale tohle mě teda hodně zklamalo a překvapilo, protože jsem čekala, že to bude jako ten sypký pudr, akorát s jednodušší aplikací. Také mám u stylingových přípravků ráda nějaký efekt, ale většinou očekávám Wááááu efekt a ne suchý šampon :D

      Vymazat
  6. Ja som mala presne tie isté pocity, moja recenzia bola v podstate taká istá, ako tá tvoja, osvedčil sa mi ako skvelý suchý šampón, ale objem sa skrátka nekonal až do konca, možno trochu keď som si vlasy prehrabla v predklone, inak nič. Ale vonia naozaj krásne a aj to balenie je nádherné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jsem na tu recenzi u tebe nenarazila, protože zrovna na tu tvojí bych hodně dala. Co jsem si tak všimla, tak na ten objem máme podobné pomocníky :) Taky jsem si jediného efektu všimla po prohrabání v předklonu, ale až u polomastných vlasů :D

      Vymazat
  7. vyzerá to skvele :) Len ja takéto prípravky na vlasy nepoužívam :) Snažím sa ich zaťažovať čo najmenej :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ani ne, dost to totiž postrádá funkčnost :)

      Vymazat
  8. Tak ještě že jsem si přečetla tvou recenzi, protože jsem se na něho už dívala a byla bych zklamaná. I když jako ten suchý šampón špatný být nemusí no :) Pokud bude ve slevě někdy, tak ho možná zkusím, protože na mastné vlasy trpím opravdu hodně :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako vlastnosti suchého šamponu jsou u tohoto objemového pudru fakt docela dobré, ale určitě bych počkala na slevu, přece jen to neplní svůj účel :D

      Vymazat
  9. Taky mě velice zklamal :(
    www.oneblondielife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čekala jsem bombu, něco trošku méně napumpovaného než má slečna na obrázku, ale nekonalo se vůbec nic. I když je to dobrý suchý šampon, jsem taky hodně zklamaná.

      Vymazat
  10. No tak to teda radšej ani nebudem skúšať :D Fakt ma baví tvoj štýl písania... tie hlášky :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velikou radost, děkuju :). Dneska jsem se znovu pokoušela použít to jako objemový pudr. Přesvědčilo mě to, že objemový pudr to fakt není :D

      Vymazat
  11. zrovna jsem ho měla v plánu vyzkoušet, ale když nedodá objem, tak by pro mě neměl cenu :/
    pěkná recenze, hezky se čte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mám velkou radost :). Jako myslím, že je to docela obstojný suchý šampon. Na objem určitě není. Pokud by sis ho chtěla pořídit za účelem šamponování, tak doporučuji počkat na nějakou slevu :)

      Vymazat
  12. The Got2b Volumania Styling powder is a game-changer for adding volume to your hair. This innovative product offers a lightweight formula that effortlessly lifts and plumps your locks, giving you that coveted voluminous look. Whether you have fine or flat hair, this styling powder is designed to provide long-lasting volume and texture without weighing your hair down. For students looking to save time and alleviate the stress of assignments, consider the option to pay for someone to do your assignment. By delegating your academic tasks to professionals, you can focus on enjoying your voluminous hair and achieving academic success simultaneously.

    OdpovědětVymazat
  13. Volumania Styling powder for volume is like the missing piece in the puzzle when it comes to creating the perfect hairstyle. Just like designing a flowchart homework, where every element needs to fit seamlessly, this styling powder adds the missing volume to your hair, completing your look with precision. It's the essential tool for both flawless hair and well-structured assignments!"

    OdpovědětVymazat
  14. Maintaining peak performance and swift recovery is crucial for academic success. Just as we strive for physical excellence, excelling in studies demands proper techniques. Don't hesitate to seek Online Assignment Help in the UK .when needed; it's like giving your academic performance a boost and a chance to recover lost ground swiftly.

    OdpovědětVymazat
  15. Absolutely, here's a comment related to Volumania Styling Powder for volume that incorporates the keyword "Cheap Assignment Help UK":

    "I recently discovered Volumania Styling Powder, and it's like a game-changer for my hair! Just as this styling powder adds volume effortlessly, students in the UK can now effortlessly enhance their academic performance with reliable and cheap assignment help UK services. It's all about finding the right solutions for that extra boost!"

    OdpovědětVymazat
  16. Exploring 'Got2b Volumania Styling Powder for Volume' promises a boost of confidence and style. This product is a go-to for achieving that extra volume and flair in your hair, making it a must-have in any styling routine. Say goodbye to flat hair days!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...