sobota 21. března 2015

Jarní giveaway s vlasovou řadou Dove Oxygen Moisture

Když jsem dělala první giveaway, řekla jsem si, že až budu mít 40 čtenářek, uspořádám další.  Trošku jsem se opozdila, protože už vás je 43 . Chci vám tedy moc poděkovat a za vaši přízeň někoho obdarovat. Tahle soutěž má ale háček. Protože je pro ty čtenářky, které budou během tohoto období aktivní, takže výběr nebude probíhat náhodně, ale podle přesně propracovaného vzorce :D. V časovém období, kdy bude probíhat soutěž, budu jednotlivým čtenářkám přidělovat body.

Výhrou bude vlasová řada Dove Oxygen Moisture pro zvětšení objemu vlasů (šampon, kondicionér a maska). Ty z vás, které sledují můj blog, ví, že jsem se do téhle řady hrozně zamilovala, pokud nevíte, o co se jedná, mrkněte na recenzi.

Jak bude soutěž probíhat?

Zúčastnit se mohou jak stávající, tak nové čtenářky, které budou na blogu vykazovat aktivitu a jsou z ČR nebo SR.

Během soutěže budou čtenářkám přidělovány body, ta která bude mít bodů nejvíc, vyhraje. Protože mám pár věrných čtenářek, které jsou na mém blogu aktivní a vrací se ke mně, rozhodla jsem se je do začátku zvýhodnit nějakými body. 

Jsou to:
Lucka - Fashion & Beauty  +2 body 

Takže, kdybyste se chtěly zúčastnit holky, máte tady nějaké body navíc :) Mimo tyto bonusové body, nezáleží na tom, jak dlouho můj blog čtete, protože se vším ostatním startujeme až dnes.
Pokud jsem na někoho zapomněla, určitě mi dejte vědět :)

Soutěž bude probíhat ode dneška, což je 21.3. 2015 a končit bude 11.4. 2015 o půlnoci. Výsledky budou zveřejněny 12.4. s tím, že vám řeknu, za co ještě byly přidělovány body.

Pravidla:
1) Povinné: Sledovat blog přes GFC
2) Povinné: Napsat mi, co děláte pro objem vlasů (nejlepší komentář +5 bodů)
3) Nepovinné: Sledovat blog na Facebooku +2 body
4) Nepovinné: Sdílení GA +1 bod
Soutěž je pro AKTIVNÍ čtenářky z ČR a SR .

Do komentářů mi napište:
1) pod jakým jménem mě sledujete přes GFC a váš tip na objemné vlasy
a pokud se rozhodnete, že budete sledovat i FB a sdílet giveaway
2) připište mi jméno, pod kterým mě sledujete na facebooku nebo přihoďte odkaz, kde GA sdílíte.

Všem držím palce :)

22 komentářů:

  1. ooo ďakujem ♥ a podporujem pravidlá :) sledujem tu aj na fb ( mená asi vieš :D ) a pre objem robím toto :
    1. deň čisté vlasy : nič, lebo moje vlasy vyzerajú ako po zásahu elektrikou
    2. deň vlasy ok : nič, lebo moje vlasy sa dostávajú do normálu
    3. deň : vlasy sa začínajú mierne mastiť a sú natlačené na hlave, tak použijem suchý šampón Isana a s ním to trochu načechrám a účes hotový :D

    a keď dopomáham mojim vlasom, tak si spravím vysoký drdol s polosuchými vlasmi a po pár hodinách keď rozpustím mám vlasy ako klaudia shifer ( či sa jak jej meno píše :D )

    OdpovědětVymazat
  2. ahoooj
    pre objem ? :D asi nič , ja ich mam objemne od prirody pretože ich mám husté :D fakt neviem inak odpovedať neriešim to nejako
    gfc tento ucet
    fb Nikola Benková

    OdpovědětVymazat
  3. Fu tak som fakt nečakala takúto odmenu za vernosť, ale teším sa. Takže sledujem tvoj blog cez GFC ako Janka Bianka, tiež cez Bloglovin a aj na Faebooku ako Janka Basistova.

    A čo robím pre objem vlasov? Páni furt niečo a stále z toho nič, ale tak všeobecne fúkam si vlasy v predklone, používam kulmofén pre objem vlasov, často používam aj suché tužidlo na vlasy a lak na vlasy, lak dodá objem hlavne vtedy, keď ho nanesiem ešte do mokrých vlasov a potom dofúkam. No a tiež praktizujem tupírovanie.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj sledujem ťa cez GFC aj na FB pod menom Dasa Frantova. Vlasov mám naozaj dosť tak re objem toho veľa robiť naozaj nemusím :D snažím sa vlasy tepelne neupravovať ale keď už tak pri fúkaní sa mi vlasy vyrovnajú a získajú celkom fajn objem... pri žehlení nakrúcam žehlička tak doprotismeru aby "odstávali od hlavy" :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já sleduji přes GFC i FB pod jménem Klára Komrsová, z téhle řady jsem nadšená a jak jsem ti psala u tvé recenze, plánuji přikoupit i kondicionér a masku ... no ještě jsem se k tomu samozřejmě nedostala, chtěla jsem nejdříve vypoužívat zbytky kondicionérů, no ale šampon je tak bezva, že ten používám pořad a už dochází, takže vidím to tak, že si budu držet palce jestli se mi nepoštěstí celou řadu vyhrát :-) Pro objem vlasů ... no, jsem docela lenoch, takže přes týden kouzlím objem s lakem a tupírováním, když mám o víkendu čas a mám v plánu nějakou důležitější akci, tak si dávám i tužidlo a fénuji přes kulatý hřeben.

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji přes GFC jako Kate :)
    Jelikož mám hodně dlouhé, rychle se mastící a splihlé vlasy, musím pro objem dělat hodně. Vlasy si myju speciálními šampóny na objem, nejvíce mi vyhovuje loreal. Poté dám do vlasů tužidlo a vlasy si vyfoukám v předklonu a používám na to speciální kulatý kartáč, aby vlasy měly ještě větší objem. Poté si dám do vlasů "pudr" od got2b, který vlasy pěkně nadzvedne. Potom ještě vlasy přelakuju v předklonu lakem na vlasy :) Když mám potom vlasy už mastící používám suchý šampón od batiste, který nejen vlasy odmastí, ale dodá jim na objemu :) Tupírovat bohužel nemůžu, jelikož mi to s mými vlasy zabírá strašně moc času a navíc mi to pak nejde ani rozčesat :D
    fb : kate zuz

    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Terka Černá
    Mám husté vlasy, pro objem nedělám nic..takže mě bohužel nic nenapadá :/

    OdpovědětVymazat
  8. FB: Teruš Černá
    Sdílím - https://plus.google.com/u/0/114038359467541295997/posts/7fNSWwvQjHA

    OdpovědětVymazat
  9. Jůů, ty jsi moje zlato ♡♡
    Objemu na mých vlasech se snažím dosáhnout vždycky po umytí vlasů. Vždycky do nich dát tužidlo a někdy i sprej pro objem od Elseve. Poté fénuji vlasy v předklonu a pak přidám na fén násadu a tím vznikne kulmofén :D. S kulmofénem nadzvedám jednotlivé prameny u pěšinky (nemám těžké vlasy,takže jsou pak nadýchané). Když nepospíchám do školy, tak zkouším tvůj super trik s krepovačkou, o kterém jsem si přečetla u tebe na blogu :).
    Sleduji tě na GFC a FB jako Lucitta Růžičková. ;)
    Tvou soutěž jsem sdílela zde: https://plus.google.com/app/basic/stream
    P.S.: Budu si držet palce! Moc bych chtěla vyhrát a sadu už taky otestovat. :)
    Měj se krásně ♡

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: Mycakestyle1, FB: Pavla Kostková, kostkova.pavla@centrum.cz
    Abych měla vlasy objemnější, vyfénuji si je v předklonu. Poté použiji tužidlo, suchý šampón nebo prášek pro objem vlasů. Není to nic extra, ale jen tohle mi pomáhá. :)

    OdpovědětVymazat
  11. SDÍLENO: https://plus.google.com/u/0/106093231461909452753/posts :)

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Klara Zakova
    FB: Klára Žáková
    Vlasy mám objemné někdy až až, takže se je snažím spíš krotit :D Ale zase je nechci mít úplně zplihlé, takže si je fénuji s předkloněnou hlavou a objem je hned větší :)
    klara.zakova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna Košuličová
    Já mám dost velký objem takže nic moc nepoužívám :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. gfc i fb:Teri Vopatová:)
    dám si vlasy do drdolu a povolím ho ,a u hlavy natupíruji,přestříknu lakem na vlasy:) chvilku nechám v drdolu a po 5 minutách sundám a vulalá:) můžu točit reklamu na schwarzkopf :D

    terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji přes GFC i FB jako Klára Odehnalová.
    Coo dělám pro svůj objem vlasů? Vůbec nic. Stačí jít spát s mokrými vlasy a ráno mám takový objem, že si připadám jak po výbuchu. Poté se snažím vlasy půl hodiny rvát → rozčesat, žehlit... Poté zjistím, že naprosto nestíhám dojít do školy, takže jdu s napůl vyžehlenou hlavou, po cestě se snažím dát vlasy do gumičky a po příchodu do školy se nestačím divit... Ještě si říkám, proč se na mě lidé celou cestu do školy dívají... Nesnáším své vlasy !! :D
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. GFC, FB: Lucia Balintová
    Na objem vlasov používam šampón na to určený a niekedy aj tužidlo.

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: tento účet,
    FB : Elegante Cat
    email : elegantecat@zoznam.sk :)
    Pre objem vlasov sa predkloním prelakujem a dám naspäť, nič iné mi nepomáha, alebo tužidlo:)

    OdpovědětVymazat
  18. Great post ♥
    Follow-follow on GFC :)
    vannja9.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Hello! You have a nice blog! I follow you! Please follow me. kisses

    Un Angolo Di Gioia

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...