neděle 8. března 2015

Recenze: DOVE OXYGEN MOISTURE

Nedávno jsem si pořídila řadu DOVE OXYGEN MOISTURE, protože přesně já spadám do cílové skupiny, pro niž byla tato řada vyvinuta. Mám jemné vlasy? Hrozně! Postrádají objem? Rozhodně! Už když jsem viděla reklamu, kde si hlavní aktérka prohrabuje před focením selfíčka vlasy, aby je alespoň trošku nadzvedla, řekla jsem si: ,,No tak to musím mít!"


Dlouho jsem otálela, ale kdo si počká, ten se dočká a já sehnala šampon, kondicionér a masku za 69, 90 a 119 Kč. Přípravky na objem vlasů sice používám, ale nikdy jsem neholdovala objemovým šamponům a kondicionérům, protože mi přišlo, že sice vlasům objem dodají, ale je to na úkor kvality vlasů. Přišlo mi, že mám po nich vlasy dost vysušené a matné. Teď se ale podíváme na to, co s nimi udělal Dove, který by měl nejen dodat objem, ale také vlasy řádně hydratovat.
 
Co slibuje výrobce: 
Hydratace + až o 95 % větší objem vlasů!

Nová řada DOVE Oxygen & Moisture vlasy zhydratuje, dodá jim výživu a vdechne dokonalý objem. Nyní mohou mít konečně i ženy s jemnými vlasy bez objemu kadeře, po jakých vždy toužily.

ŠAMPON

Barva/ vůně/ konzistence: Původně jsem si myslela, že je to úplně čirý šampon, když jsem ale projížděla recenze, všimla jsem si, že ho všichni označují jako lehce namodralý. A byla to pravda. Při podrobnějším zkoumání jsem zjistila, že je lehce zabarvený do modra. Kdybych měla popisovat vůni, řekla bych, že je prostě čistá. Snad všechny produkty Dove pro mě voní čistě a svěže. Konzistence je trošku řidší, než jsem zvyklá.

Mytí: vlasy myje opravdu důkladně. Když je nemám extra mastné, stačí pouze jedno mytí a není ho potřeba dávat moc. Šampon dobře pění a ta pěna se z vlasů opravdu dobře vymývá. Vlasy po něm nejsou hrubé, což je pro mě velké plus.

Cena: 119 Kč

KONDICIONÉR

Barva/ vůně/ konzistence: kondicionér je bílý a celkem krémový. Řekla bych, že voní o něco intenzivněji než šampon.

Mytí: Nanáším hned po šamponování do délek vlasů, zhruba 3-5 cm od kořínků a nechávám chvilinku působit. Z vlasů se velmi dobře vymývá. Dostavuje se i velmi uspokojující pocit "slizkých" vlasů. Začala jsem ho dávat takhle blízko k hlavě, protože jsem si všimla, že vlasy vůbec nezatěžuje, a tak se nebojím, že bych hned druhý den byla mastňák. Neříkám tedy, že ho máte dávat na pokožku hlavy, ale pokud pátráte po kondicionéru, který můžete nanést až takhle vysoko, tenhle to zvládne. Vlasy jsou po něm krásně hydratované, až mi někdy odpadne povinnost, dát na ně olejíček.

Cena: 119 Kč

MASKA

Barva/ vůně/ konzistence: maska má opět bílou barvu a voní stejně jako oba předchozí produkty. O konzistenci se teď asi více rozepíšu, protože ta mě opravdu nadchla. Maska je taková našlehaná, když do ní sáhnu, cítím v ní bublinky. Vždycky, když masku otevřu, mám na ní hroznou chuť, kterou vyvolává právě lehounká šlehačkovo-obláčková konzistence :D.

Extra porce šlehačky
Mytí: Nechávám působit 5-10 minut. Na vlasy se opravdu dobře nanáší a zase se nemusíte bát dát ji blíž k pokožce hlavy, protože vůbec nezatěžuje a vlasy se po ní nemastí. Z vlasů se díky lehoučké konzistenci hned vypláchne. Má čestné místo mezi mými top maskami na vlasy. 


Z předchozích řádků jste asi usoudily, že tato řada je naprostá bomba! Od té doby, co jí mám celkem prdim na regeneraci, protože vytváří úplně super objem, který vydrží až do dalšího umytí a zároveň hydratuje. Když to shrnu, jedná se o skvěle hydratační objemovou řadu, která je pro jemnovlasé (jako jsem já) určitě must-have. Vyhovovat ale bude asi těm, které mají husté a objempostrádající vlasy.

Zkoušely jste tuto řadu? Nebo máte tip na nějakou jinou objemovou?



9 komentářů:

  1. keď som bola v DMke som sa rozhodovala medzi touto radou a tou zlatou na poškodené vlasy a vyhrala tá druhá a tá je tiež mega :) možno nabudúce skúsim aj túto, hoci tá cena je inak dosť vysoká :D a to u vás už rastú sedmokrásky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas váhala, jestli tuto nebo tu na poškozené vlasy :D. Taky plánuju tu, co jsem si nevybrala zkusit, ale počkám, až bude zase nějaká sleva :). Dneska jsem viděla sedmikrásky, sněženky a pak nějaký žlutý kytky, ale nevim, jak se jmenujou :D

      Vymazat
  2. Šampón jsem dostala v DM boxu a jsem z něj nadšená! Plánuji přikoupit i kondicióner a i když masek mám už dost, tak mě zaujala ta konzistence. No uvidíme. Ale tahle řada je vážně bomba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám spoustu masek, tak se trošku obávám, že některé poletí do koše, protože než to vypotřebuju, tak budou prošlé. Ale téhle rozhodně nelituju :)

      Vymazat
  3. If you are having any ,Office Setup issue then Visit our website: http://office.setup-product-key.com/
    for technical help.
    If your purchase of Office came with a product key, you enter your product key on one of the websites listed below for your version of Office. After you enter your key, you can download and install Office, or you can renew your Office 365 subscription.For more infomation click on this link:office.com/setup

    OdpovědětVymazat
  4. You really make it appear really easy together with your presentation however I in finding this matter to be really one thing which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very vast for me.
    office.com/setup
    office.com/setup
    office.com/setup
    mcafee.com/activate
    mcafee.com/activate

    OdpovědětVymazat

  5. Delta Airlines Customer Service Number for :
    +1 (888) 262-3763
    Delta Airline Reservatations
    Airline Booking
    PNR Change
    Online Delta Ticket Booking
    Delta Customer Care
    Best phone number to reach Delta
    Airline VIP Lounge
    Delta Celebrity Reservation

    24 hours, 7 days
    Delta customer service number .
    Get in touch with Delta’s customer service department through the following phone numbers,email and contact form.
    For more information about reservations, technical support, cargo department, lost baggage and medallion status, please call the numbers listed Above .

    Delta Customer Service Number
    Delta Customer Service
    Delta Airlines Reservations Number
    Delta Service Number

    OdpovědětVymazat
  6. The International Automotive Task Force (IATF), proposed a technical standard, IATF 16949, particularly for the automotive sector quality management systems.iatf 16949 UK

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...